Missio

Missioni on tietoisuuden kohottaminen, oma kehotietoisuus, tietoisuus itsestä suhteessa ympäristöön. Rajattomuus. Intuition kehittäminen

Jotta sinä voisit paremmin ja maailma olisi parempi paikka meille kaikille.

Jokaisen polku on oma. Jokainen aistii ja kokee elämän ainoastaan omasta itsestään käsin. Kehotietoisuuden ja oman tietoisuuden lisääminen on yksi tie oppia uutta. Miten sallin asioiden vaikuttaa omassa itsessä? Mitä valitsen? Uskallanko valita jonkin uuden suunnan, edes uuden näkökulman? Miltä se minusta tuntuu?

Ihan mielettömiä oivalliksia syntyy, kun sallii itsensä ajatella uudella tavalla!

Luottaa myös siihen, että oma totuus voi ja saa muuttua. Vaikka joka päivä. Se on etsijän todellisuutta. Tärkeää on pyrkiä olemaan rehellinen. Itselle ja muille.


Sielu asuu kehossa. Työstämällä kehon jännityksiä vaikutamme kaikkiin kokemuksiimme, jotka ovat painuneet syvälle kehomuistiin. Vaikka mieli ei enään muistaisi, keho muistaa kaiken. Aina.

kaikki on itse tehtävä” mutta tärkeää on myös toisen ihmisen kohtaaminen, kunnioittava kosketus ja sydeämellinen läsnäolo.

Kaikki ”työkalupakkini” menetelmät; hoidot ja tuotteet, ovat aina täydentäneet pala palalta tätä missiota. Aina tarjoutuu uutta opeteltavaa ja uutta oppia on myös jokainen kohtaaminen. 

Aina ei tarvitse olla syvällinen! -Niskat jumissa, hierotaan ja thats it!